érzelmek képekben

meghitt esküvői fotók

portrék


Az árakról és ami mögötte van

Üzletpolitikám több év tapasztalata alapján alakult ki. A célom az, hogy az ügyfeleim ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást kapják és teljes mértékig elégedettek legyenek. Soha nem volt célom, hogy a legolcsóbb fotós szolgáltató legyek a piacon. Úgy gondolom, hogy az áraknak tükrözni kell a mögöttes tartalmat. A több mint fél évtized munkája a szakmában, hozott egy látásmódot nem csak a képalkotásban, de abban is, hogy az ügyfeleknek milyen igényei vannak és azt hogyan tudom maximálisan kielégíteni. Kommunikációban, rugalmasságban, az ötletek tárházával hogyan lehetek legjobban segítségükre. Alázattal, figyelemmel és kreativitással, hogyan tudjuk közösen megalkotni a kívánt minőségi képanyagot. Fotó alanyaimat próbálom jól megismerni az első beszélgetés során, hogy személyre szabottan ötletelhessünk a fotózás megvalósításán.

Fotográfiai tudásomat folyamatosan fejlesztem, tanulok és nyitott szemmel járok, keresem az új dolgokat. Felszerelésemet is folyamatosan megújítom, és így a képek minősége a lehető legtökéletesebb lesz. A Nikon nagy érzékelős (Full frame) gépvázával dolgozom és a hozzá legoptimálisabb nagy fényerejű objektívekkel. Az esküvői munkák során mindig ott lapul egy második fényképező váz a táskámban, ha bármi meghibásodás történne az első számú gépemmel, azonnal tudjam folytatni a munkát. Az elkészült képekről mindig készül biztonsági mentés, hogy egy esetleges vírus a számítógépen vagy egy winchester hiba ne veszélyeztesse a képanyagot.

Az utómunkára is nagy figyelmet fordítok, hogy a képek vágása, színezése az egyedi stílusom szerint legyen, figyelve a portrék esetén a bőrszépítésre és a nem oda illő dolgok eltüntetésére. Az általam megszabott határidőt kötelező érvényűnek tekintem és mindig pontosan betartom.

Áraimat ezzel a mögöttes tartalommal szabtam meg és így szeretnék ÉRTÉKET adni cserébe.

Az öt legnagyobb kihívás az esküvői fotózásban!


Az esküvő fotózás egy szép, kreatív, de nehéz szakma, amibe sok év tapasztalatával lehet igazán belejönni. Az elmúlt 5 év tapasztalata alapján összegyűjtöttem az öt legnagyobb kihívást, ami egy esküvői fotózás közben jöhet...

Esküvői fotós háttérmunka - avagy hány óra egy esküvői fotózás?

Az elmúlt években sokat gondolkodtam azon, hogy mennyi munkám is van egy esküvőben és miért éri meg nekem ezt a munkát csinálni? Szerintem a válasz ebben a cikkben lassan kibontakozik...

Elérhetőségeim


Ágostházy Botond
+36-20-515-0893

Esküvői fotók

Portrék

Baba, gyerek és családi képek