érzelmek képekben

meghitt esküvői fotók

portrék


Bemutatkozás

Ágostházy Botond vagyok, egy mondatba foglalva életem a fotózás. Hobbi, szenvedély, munka, öröm. 2003-ban találkoztam először a fotózás varázsával. Akkor vettem az első filmes Nikon gépemet és barátkoztam a természetfotózással , a fények világával és a látásmód elsajátításával. Egy fotókörbe jártam, ahol idős fotósok adták át tudásukat hétről hétre. Fotópályázatokon képeim nagy népszerűséget és díjakat értek el.

2010-ben a fő témám az „ember” és ez által a portré lett. Itt vette át a film helyét a digitális technológia. Ekkor kezdtem el munkaszerűen vállalni fotózásokat. A kezdeti sikeres munkák után egyre több felkérés érkezett ajánlások alapján, esküvő, portré és családfotózás területén. 2012-ben bizonyítványt szereztem esküvő és rendezvény fotós szakirányú iskolában. Évről évre alakult ki rutinom munkáim által, mostanra több mint félszáz esküvőt volt szerencsém képekbe önteni. Családi és portré fotózások területén is hasonlóan alakult a karrierem. Kisgyerekeket különösen szeretek fotózni, a velük való közös játék közben kapom el a spontán pillanatokat.

Profi felszerelésemet és tudásomat folyamatosan fejlesztem, a kreatív feladatokat és a kihívásokat különösen szeretem a fotográfiában. Szerencsére egyre több a visszajáró elégedett ügyfelem, amiért nagyon hálás vagyok. Ez is ösztönöz arra, hogy időről időre többet adjak vissza a képeimben tudásomból, látásmódomból. Én a lehető legszebb sorozatokkal köszönöm meg, hogy eljöttök hozzám! Várlak titeket!

Az öt legnagyobb kihívás az esküvői fotózásban!


Az esküvő fotózás egy szép, kreatív, de nehéz szakma, amibe sok év tapasztalatával lehet igazán belejönni. Az elmúlt 5 év tapasztalata alapján összegyűjtöttem az öt legnagyobb kihívást, ami egy esküvői fotózás közben jöhet...

Esküvői fotós háttérmunka - avagy hány óra egy esküvői fotózás?

Az elmúlt években sokat gondolkodtam azon, hogy mennyi munkám is van egy esküvőben és miért éri meg nekem ezt a munkát csinálni? Szerintem a válasz ebben a cikkben lassan kibontakozik...

Elérhetőségeim


Ágostházy Botond
+36-20-515-0893

Esküvői fotók

Portrék

Baba, gyerek és családi képek